duminică, 1 mai 2011

Somon cu pireu de mazare si menta

Pireul de mazare si menta este reteta lui Jamie si este de-a dreptul extraordinar. Si pentru ca recomnadarea lui era carne de peste am hotarat sa fac un somon. "Awesome!"

Ingrediente
-500 g file de somon
-4 linguri faina
-ulei de masline
-2 cartofi de marime medie
-1 kg mazare congelata
-1 mana frunze prospete de menta
-1 cub mare unt
-sare si piper proaspat macinate

Mod de preparare
1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si inainte cu un minut de a fi gata adaugati menta. Luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.
2. Lasati-le un minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Cand pireul este gata se adauga untul, sarea si piperul.
3. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei de masline. Se serveste alaturi de pireul cald cu un cub de unt deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...