joi, 6 august 2009

Parfait cu visine


Foaia de rulada
-3 oua
-3 linguri zahar
-2 linguri faina
-1 pliculet zahar vanilat

Umplutura
-dulceata de visine
-fructe exotice confiate
-400 ml inghetata de cirese sau visine
-400 ml inghetata de vanilie

Mod de preparare
1. Se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si faina cernuta. Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt si se coace aluatul 10 minute. Foaia se scoate pe un prosop cu zahar pudra si se aseaza pe o tava de cozonac tapetata cu folie de aluminiu.
2. Se pune un strat de inghetata de vanilie, visine din dulceata si pe deasupra fructe confiate taiate foarte marunt.
3. Se mai adauga un strat de visine din dulceata si un strat de inghetata de fructe. Se acopera cu folie si se da la congelator.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...