miercuri, 22 decembrie 2010

Gratin de morcovi cu ceafa de porc

Gratin de morcovi cu ceafa de porc
Gratin de morcovi cu ceafa de porc
O combinatie de gusturi foarte interesanta si delicioasa.

Ingrediente
-500 g ceafa de porc
-500g morcovi
-1 ceapa mica
-75 ml supa pasare
-75 ml smantana
-50 g parmezan
-sare,piper

Mod de preparare
1.Se curata, se spala si se taie felii morcovii.Se toaca marunt ceapa si se caleste pana devine transparenta, apoi se adauga morcovii si se tin la foc mic 15 minute, amestecand ocazional.
2.Se pune supa de pasare si smantana si se mai tine pe foc inca 20 de minute.Se condimenteaza si se pune tot amestecul inclusiv lichidul intr-un vas pentru graten. Se presara cu parmezan si se da la cuptor la 220 C pentru 10-15 minute.
3. Ceafa se taie fasii si se condimenteaza cu sare si piper.Se face melcisori si se inteapa cu o tepusa cate doi melci o data.Se prajeste pana este bine patrunsa.Se serveste cu morcovi si gogonele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...