miercuri, 26 februarie 2014

Pumpkin Creme Brulee

Deeeelicioasa!



Ingrediente
- 250 ml smantana dulce
- 1/2 baton de vanilie
- 2 galbenusuri
- 55 g zahar brun de culoare deschisa
- 220 g pireu de dovleac
- 50 g zahar brun inchis sau muscovado

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 150 C. Scoateti semintele de la batonul de vanilie si mixati-le cu zahar si galbenusuri, pana incep sa se deschida la culoare. Puneti smantana impreuna cu pastaia de vanilie la foc mic. Adaugati la amestecul de galbenusuri pireul de dovleac.
2. Cand smantana incepe sa faca bule pe marginea vasului, incorporati-o in fir subtire la galbenusuri. Turnati crema in cupe mici si asezati-le intr-un vas mai mare. Adaugati apa clocotita pana la 1/2 din inaltimea cupelor. Dati la cuptor pentru 25-30 de minute.
3. Scoateti si lasati sa ajunga la temperatura camerei. Puneti apoi cupele la frigider pentru 3 ore sau peste noapte. Dupa ce s-au racit presarati zaharul inchis peste fiecare in parte si ardeti-l cu o torta de bucatarie. Serviti imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...