sâmbătă, 5 octombrie 2013

Cake cu banane, ciocolata si zmeura

Din nou weekend, ce bucurie! Va invit la ceva dulce, dulce si buuun!


Ingrediente
- 2  1/2 cups faina
- 1  1/4 lingurita praf de copt
- 3/4 lingurita bicarbonat
- un praf sare
- 4 oua
- 1 cup zahar
- 1/2 cup unt, topit si racit
- 1/4 cup ulei
- 1/3 cup lapte batut
- 1 plic zahar vanilat
- 3 banane medii, pisate cu furculita
- 100 g ciocolata cu lapte, tocata grosier
- o canita zmeura

Transformare cups in grame

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Tapetati cu unt si faina o tava de chec lunga. Amestecati faina cu praf de copt, bicarbonat si sare.


2. Mixati ouale, aduse la temperatura camerei, cu zahar si zahar vanilat pana se deschid la culoare si devin spumoase. Adaugati in fir subtire untul topit, uleiul si laptele batut (la temperatura camerei). Incorporati apoi bananele pisate si amestecul de faina. Adaugati ciocolata si zmeura, apoi amestecati usor cu o spatula de silicon.


3. Turnati in tava pregatita si coaceti pentru 45-55 de minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet inainte de a o ascoate si felia. Yuuuumi!
Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...