luni, 1 iulie 2013

Cake cu ananas, zucchini si morcov

Iata o combinatie inedita! Produsul final are o consistenta super, iar crema de branza completeaza totul in mod  minunat.



Sursa
Ingrediente
- 1/4 cup margarina/ulei de palmier
- 1/2 cup zahar
- un ou
- un albus
- 200 g ananas din conserva
- 120 g morcov, curatat si ras fin
- 150 g zucchini, fara samburi ras fin
- 1  3/4 cup faina cu agent de crestere
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita nucsoara

Crema
- 250 g mascarpone
- 80 g zahar pudra
- putin suc de lamaie
- putin zahar brun
Transformare cup in grame
Mod de preparare
1. Ungeti cu ulei si tapetati cu hartie de copt o tava rotunda de 23 cm, apoi preincalziti cuptorul la 180 C. Bateti pe viteza mica margarina cu zaharul. Adaugati oul batut cu albus si mixati bine. Incorporati apoi morcovii si zucchinii razaliti, iar la final ananasul dat prin robot.
2. Cerneti deasupra faina impreuna cu condimentele si amestecati usor cu o paleta de silicon. Dati la cuptor pentru 40 de minute sau pana trece testul scobitorii. Raciti complet in tava apoi transferati pe un platou. Decorati cu mascarponele amestecat cu zahar pudra si suc de lamaie. Presarati deasupra putin zahar brun.

1 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Ce frumos arata, si ce combinatuie inedita!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...