duminică, 21 iunie 2009

Rulada de capsuni



Ingrediente
-3 oua
-1/4 cup zahar
-2 1/2 linguri faina cernuta
-250 g capsuni
-1/4 zahar pudra cernut
-250 g mascarpone
-50 g ciocolata
-unt cat o aluna
-zahar pudra

Mod de preparare
1. Incalziti cuptorul la 200 C. Ungeti cu ulei o tava de prajituri mai mica, o acoperiti cu hartie de copt si apoi puverizati cu putina faina.
2. Bateti cu mixerul ouale si zaharul pentru 5 minute sau pana capata o culoare deschisa. Incorporati apoi cu o lingura metalica faina si turnati in tava tapetata. Dati la cuptor pentru 5 minute.
3. Rasturnati blatul pe o bucata de hartie de copt si desprindeti hartie care a fost in tava. O rulati usor si o lasati sa se raceasca. Intre timp taiati capsunile marunt si le amestecati cu zaharul pudra, apoi le incorporati cu grija in crema de mascarpone.
4. Se deruleaza blatul si se unge cu crema. Se face rulada si se orneaza cu ciocolata topita cu unt si zahar pudra. Se la rece.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...