Numai Jamie putea nascoci o asemenea nebunie. Sunt atat de buni si sfaramiciosi, yuuum!(nu degeaba ii numeste cei mai buni biscuiti din lume) Se potrivesc de minune cu toate deserturile la lingurita, doar sfaramati-i deasupra oricarei spume si veti obtine ceva de nivel superior.
Ingrediente
- 250 g unt, nesarat la temperatura camerei plus inca putin pentru uns
- 125 g zahar tos, plus inca putin pentru decor
- 250 g faina simpla cernuta, plus inca putin pentru tapetat
- 125 g semolina sau amidon de porumb(eu am folosit semolina)
Mod de preparare
1. Incingeti cuptorul la 150 C si tapetati o forma patrata de 22 cm cu unt si faina. Amestecati untul moale cu zaharul folosindu-va de mixer sau un tel pana obtineti o crema usoara si albicioasa. Adaugati faina si semolina sau amidonul, apoi incorporati-le incet cu ajutorul unei linguri de lemn sau cu mainile pana obtineti un aluat omogen.
2. Transferati aluatul pe o suprafata infarinata si intindeti-l intr-un patrat uniform de cca 2 cm grosime. Transferati aluatul in tava si aranjati-l unde este cazul cu degetele, pana la colturi. Intepati intrega suprafata cu furculita si dati-l la cuptor pentru 50 de minute, pana cand devine auriu deschis.
Dupa ce l-ati scos din cuptor presarati-l cat inca este cald cu zahar din abundenta.
1 comentarii:
Arata superb! Aveti retete paleo?
http://balearaitzart.blogspot.com.au/
Trimiteți un comentariu