Gatitul nu a fost din totdeauna punctul meu forte, dar inca de mica am simtit o atractie pentru bucatarie. Parca si acum imi aduc aminte cum pe la 6-7 ani faceam torturi din namol decorate cu tot felul de flori si pietricele, in curtea bunicilor de la tara.
Mama, desi o bucatareasa tare priceputa, ne-a cam limitat accesul la bucatarie din frica de a nu face boacane(eram 3 fete mici cu nazbatii pe creier). Momentul cand pasiunea si interesul s-au declansat total, a fost cand am intrat la facultate si a trebuit sa-mi gatesc singura.
Mai apoi, dupa cativa ani de experimentat, incercat si intr-un final reusit am inceput sa gatesc periodic, sa cumpar reviste si carti si sa cercetez internetul in legatura cu tot ceea ce tinea de noua mea pasiune.
Acum mult mai tarziu, cu sute de retete la activ, cand pot sa afirma cu mandrie ca mama mea ma lauda ca gatesc mai bine ca ea si ca am mostenit talentul bunicii mele (mare bucatareasa la nunti), va prezint cu drag acest blog care are in el tot sufletul meu si exprima aproape cu desavarsire dedicatia mea pentru aceasta pasiune si anume: arta culinara.
Claudia Mic