marți, 9 septembrie 2014

Biscuiti Anzac

Niste biscuiti crocanti si usor de facut, fetele i-au placut de indata.



Ingrediente:
- 180 g fulgi de ovaz
- 150 g faina
- 150 g zahar fin
- 60 g nuca de cocos
- 115 g golden syrup
- 125 g unt
- o lingurita bicarbonat
- 2 linguri apa fierbinte

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 160 C. Amestecati intr-un bol inalt fulgii de ovaz, faina, zaharul si nuca de cocos. Puneti la foc mic untul si siropul, amestecand pana cand totul s-a topit.


2. Stingeti bicarbonatul cu apa si adaugati-l la unt. Amestecati lichidele cu solidele pana obtineti un aluat omogen.



3. Modelati bilute de aluat si aplatizati-le pe tava de biscuiti cu fundul unui pahar. Coaceti biscuitii timp de 8-10 minute. Lasati-i sa se raceasca putin in tava, apoi transferati-i pe un gratar de bucatarie sa se raceasca complet. Sursa


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...