Niste biscuiti crocanti si usor de facut, fetele i-au placut de indata.
Ingrediente:
- 180 g fulgi de ovaz
- 150 g faina
- 150 g zahar fin
- 60 g nuca de cocos
- 115 g golden syrup
- 125 g unt
- o lingurita bicarbonat
- 2 linguri apa fierbinte
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 160 C. Amestecati intr-un bol inalt fulgii de ovaz, faina, zaharul si nuca de cocos. Puneti la foc mic untul si siropul, amestecand pana cand totul s-a topit.
2. Stingeti bicarbonatul cu apa si adaugati-l la unt. Amestecati lichidele cu solidele pana obtineti un aluat omogen.
3. Modelati bilute de aluat si aplatizati-le pe tava de biscuiti cu fundul unui pahar. Coaceti biscuitii timp de 8-10 minute. Lasati-i sa se raceasca putin in tava, apoi transferati-i pe un gratar de bucatarie sa se raceasca complet. Sursa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu