joi, 3 februarie 2011

Pizza Helvetica


Aluatul este acelasi de la Pizza con tutto.Iar ingredientele sunt pentru 2 pizza patrate imense care parca nici n-au incaput in poze.

Topping
-4 linguri bulion
-4 linguri ketchup
-2 linguri amestec ierburi italiene
-150 g gorgonzola
-150 g cascaval ras
-250 g pastrama de porc feliata
-100 g ceapa murata
-300 g rosii cherry
-1 lingurita busuioc
-2 linguri parmezan
-sare,piper

Mod de preparare
1.Se pregateste aluatul ca la reteta precedenta.Se amesteca bulionul cu ketchup, 5 linguri apa si ierburi.Se incinge cuptorul la 220 C.
2.Se intind 2 foi patrate de aluat si se pun cate una in tava pentru aragaz.Se repartizeaza deasupra sucul de rosii.Se presara cascaval si gorgonzola zdrobita.Se aseaza restul de ingrediente, se sareaza, se pipereaza si se presara parmezan.Se coc la cuptor 25 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...