joi, 3 februarie 2011

Pizza con tutto


Parca cand gatesc pizza deja miroase a sfarsit de saptamana.

Aluat pizza
-1 cub drojdie
-500 g faina
-4 linguri ulei de masline
-sare

Topping
-2 catei usturoi
-2 lingur1 ulei
-1 lingura oregano
-500 g rosii
-1 ardel gras rosu
-1 ardel gras verde
-1 ardel gras galben
-150 g salami feliat
-1 ceapa
-150 g ciuperci feliate de la borcan
-6 ardei iuti
-50 g masline
-200 g cascaval ras

Mod de preparare
1.Se sparge cubul de drojdie si se dizolva in 250 ml apa calduta.Se lasa sa creasca 15 minute.Se framanta apoi aluatul, adaugand faina, ulei si 2 lingurite sare.Se acopera si se lasa sa creasca la caldura cam 40 de minute.
2.Se toaca si se caleste usturoiul, se adauga rosiile si se calesc 15 minute.Se condimenteaza cu sare,piper si oregano.Se decojeste salamul.Ceapa si ardeul gras se taie felii.
3.Se incinge cuptorul la 220 C.Se intind doua foi ovale de pizza si se aseaza cate una intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se ung cu compozitia de rosii si se aseaza deasupra feliile de legume,ciupercile,salami,maslinele,cascavalul si la final ardeii iuti.Se coc la cuptor 25 de minute.

4 comentarii:

jubistacha spunea...

It looks delicious.

Claudia Mic spunea...

Thank you jubistacha!

mirela spunea...

Ce pofta mi-ai facut,,,,,mmmmmm,,,,pupp!!

Dana Gherman spunea...

Ador pizza facuta in casa! Sincer cred ca e mult, mult mai gustoasa decat cea cumparata. Iar reteta aceasta pentru blat e super, chiar iese pufos si gustos...asa il fac si eu. Chiar acuma am facut si eu :D, asa ca as putea sa te invit la o felie

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...