joi, 30 septembrie 2010
Vinete umplute
Ingrediente
-2 vinete mici
-300 g carne de vita
-300 g ciuperci
-1 ardel rosu
-1 lingura pasta de rosii
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-100 ml vin alb
-100 g branza de oaie
-sare,piper
Mod de preparare
1. Se curata carnea de pielite si se taie cubulete mici. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se parjesc intr-o lingura de ulei, impreuna cu ardeul taiat cubulete. Se adauga carnea si se prajeste usor. Se stinge cu vin si o cana de apa. Se lasa sa fiarba pana scade tot lichidul, se adauga pasta de rosii,ciupercile taiate felii si se condimenteaza cu sare si piper.Se pune la compozitie 75 g de branza de oi si se amesteca bine.
2.Se taie vinetele in jumatati pe lungime si se golesc de miez. Se umplu cu compozitia de carne si se dau la cuptor pentru 25 de minute la foc potrivit. Se servesc ornate cu branza de oi si patrunjel.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu