duminică, 3 octombrie 2010
Sufleu de cartofi cu carne de porc
Ingrediente
-1 kg cartofi
-500 g carne de porc tocata
-1 lingura pasta de rosii
-1 lingurita boia afumata
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-sare,piper
-cimbru uscat
Mod de preparare
1. Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba de jumatate, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.
2. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc putin in ulei si se adauga carnea.Se lasa sa se patrunda putin si se adauga pasta de rosii, boia, sare si piper. Se mai lasa pe foc 5 minute.
3. Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas pentru sufleu. Se taie rondele cartofii raciti si se pun jumtate pe fundul vasului. Se adauga carnea si se acopera cu cartofi. Se presara cimbru si se da la cuptor pentru 25 de minute. Se poate servi cu smantana.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu