vineri, 3 septembrie 2010
Curcan Paprika
Ingrediente
-400 g piept de curcan
-2 linguri faina
-1 lingura paprika dulce
-sare, piper, ulei
-300 g spaghete
-250 g ciuperci
-150 g smantana
-1 galbenus
-1 legatura patrunjel
Mod de preparare
1. Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa multa si sare. Se prajesc ciupercile in putin ulei pana elimina tot lichidul. Se amesteca smantana cu galbenus si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu smantana si ciuperci si se condimenteaza cu sare si piper.
2. Se taie pieptul de curcan snitele si se bate. Se sareaza si se pipereaza. Se amesteca faina cu paprika si se dau snitelele prin ea. Se scutura de exces si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se servesc cu pastele calde.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu