vineri, 3 septembrie 2010
Cupcakes cu piersici
Ingrediente
-125 g unt
-3/4 cup nuca de cocos
-1 1/2 cup zahar pudra
-1 1/4 faina care creste singura
-1 ou
-4 albusuri
-2 piesici
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 170 C. Untul se topeste si se lasa deoparte sa se raceasc. Se amesteca nuca de cocos cu zaharul pudra si faina. Se face fantanita in mijloc. Se amesteca oul cu albusurile si untul topit si se pun in fantania. Se omogenizeaza aluatul cu miscari lejere.Se curata de samburi piersicile si se taie bucati. Se pune in fiecare forma de cupcakes, tapetata cu hartie de copt, jumatate compozitie de aluat se adauga bucati de piersica si se acopera cu restul de aluat. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc reci pudrate u zahar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
Am tot facut briose dar cu piersici nu:)O sa incercam si noi ca tot sunt inca pe piata.
Trimiteți un comentariu