duminică, 7 februarie 2010
Frigarui pe aburi
Mi-e dor de primavara, de mirosul ierbii si al gratarului de afara. Asa ca m-am hotarat sa improvizez niste frigarui care "sa aduca primavara" pe masa noastra.
Ingrediente
-500 g pulpa de porc
-1 ardel rosu
-1 ardel verde
-3 cepe rosii
-500 g ciuperci mici
Marinata
-6 linguri sos dulce-acrisor de la Fuchs
-4 catei de usturoi tocati marunt
-vegeta
-boia
-sare, piper
-ulei
Mod de preparare
1. Pentru aceste minunate frigarui aveti nevoie de tepuse de bambus mai lungi sau atat de lungi cat sa le puteti suspenda deasupra unei tavi cu apa.Pentru inceput se taie carnea bucatele si se amesteca cu ingredientele pentru marinata. Se pune intr-un vas ceramic acoperit cu folie si se da la frigider pentru 4 ore.
2. Se curata ardeii si ceapa si se taie bucati potrivite. Se curata ciupercile de pielite si de picior. Se umezesc tepusele timp de 30 de minute.Dupa ce carnea s-a marinat se fac frigaruile care se suspenda deasupra unei tavi cu apa. Se ung la final cu marinata ramasa. Se dau la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit si se servesc cand sunt gata cu garnitura de cartofi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu