sâmbătă, 13 februarie 2010
Piperade
Un mic-dejun tare satios pe baza de oua.
Ingrediente
-1 ceapa
-2 catei de usturoi
-2 rosii
-2 ardei rosii
-6 oua
-1 legatura patrunjel
-ulei de masline
-sare, piper
Mod de preparare
1. Se taie marunt ceapa si se prajeste in ulei de masline, la foc mediu. Se adauga usturoiul tocat, rosiile taiate in cuburi si ardeii taiati felii. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera tigaia si se tine pe foc 20 de minute, amestecand regulat, pana cand legumele se inmoaie.
2. Se bat ouale intr-un castron impreuna cu putina sare si patrunjel tocat. Se toarna intr-o a doua tava cu ulei incins, iar peste ele compozitia cu ardei si rosii. Se amesteca pana se formeaza bucati mici de ou. Se poate servi simpla sau cu sunca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu