Fetele au fost super incantate de aceste chiftelute surpriza cu mozzarella in mijloc.
Ingrediente
- 500 g carne tocata de curcan
- 1 ou
- 4-5 linguri pesmet
- ulei de masline, sare, piper, oregano si busuioc uscat
- 12 bilute mici de mozzarella
- partea alba a unui praz
- 2 catei de usturoi
- 2 conserve de sos de rosii
- parmezan
- spaghete
Mod de preparare
1. Pentru chiftelute amestecati carnea tocata cu ou, pesmet, sare, piper, oregano si busuioc. Impartiti compozitia in 12 parti egale. Luati fiecare portie, aplatizati-o in palma, asezati bila de branza in interior sin inchideti modeland sub forma de bila. Procedati la fel si cu restul.
2. Prajiti chiftelutele pana cand se rumenesc pe ambele parti. Intr-o tigaie mai mare caliti prazul taiat marunt, apoi usturoiul si stingeti cu sos de rosii. Adaugati chiftelele si condimentati cu sare, piper, oregano si busuioc.
3. Fierbeti la foc mic timp de 15-20 de minute, apoi adaugati pastele fierte in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj si mai lasati pe foc 2-3 minute. Serviti cu mult parmezan presarat deasupra. Pofta buna!
Ingrediente
- 500 g carne tocata de curcan
- 1 ou
- 4-5 linguri pesmet
- ulei de masline, sare, piper, oregano si busuioc uscat
- 12 bilute mici de mozzarella
- partea alba a unui praz
- 2 catei de usturoi
- 2 conserve de sos de rosii
- parmezan
- spaghete
Mod de preparare
1. Pentru chiftelute amestecati carnea tocata cu ou, pesmet, sare, piper, oregano si busuioc. Impartiti compozitia in 12 parti egale. Luati fiecare portie, aplatizati-o in palma, asezati bila de branza in interior sin inchideti modeland sub forma de bila. Procedati la fel si cu restul.
2. Prajiti chiftelutele pana cand se rumenesc pe ambele parti. Intr-o tigaie mai mare caliti prazul taiat marunt, apoi usturoiul si stingeti cu sos de rosii. Adaugati chiftelele si condimentati cu sare, piper, oregano si busuioc.
3. Fierbeti la foc mic timp de 15-20 de minute, apoi adaugati pastele fierte in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj si mai lasati pe foc 2-3 minute. Serviti cu mult parmezan presarat deasupra. Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu