Dupa cum v-am obisnuit deja in fiecare an pe data de 15 mai sarbatorim FRD si ca de obicei v-am pregatit o reteta sub marca Jamie Oliver.
Ingrediente:
-6-7 tije de sparanghel
- cam tot atatea sau mai multe de bacon
- oua fierte moi, cate unul de persoana
- sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare:
1. Incingeti cuptorul la 220 C. Asezati o foaie de copt pe o tava mare de aragaz. Inveliti sparanghelul in felii de bacon, lansand varfurile libere. Asezati-le in tava si stropiti-le cu putin ulei de masline. Dati-le la cuptor pentru 10 minute sau pana ce baconul devine auriu.
2. Intre timp fierbeti ouale. Lasati-le cu grija in apa clocotita si fierbetile pt 3-4 minute. Serviti-le alaturi de sparanghelul crocant, asezate in cofraje de carton. Gustul "nuty" al sparanghelului va crea dependenta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu