vineri, 20 februarie 2015

Dovlecei umpluti

Va dau o idee pentru weekend sau pentru o cina rapida.



Ingrediente:
- 3 dovlecei
- o ceapa rosie mica
- 2 catei usturoi
- 4-5 rosi uscate, inmuiate in apa calduta
- 300 g carne tocata
- patrunjel tocat
- sare, piper
- parmezan ras, ulei de masline

Pentru sos:
-smantana, pantrunjel, marar, sare, piper

Mod de preparare
1. Se taie dovlecelul spalat in jumatati. Se scobeste de miez si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga apoi rosiile taiate bucati, carnea tocata, patrunjelul si condimentele.





2. Se umple dovlecelul cu amestecul de carne. Se presara cu parmezan si ulei de masline si se dau la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 C. Se servesc calzi cu mult sos racoros de smantana deasupra. Pofta buna!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...