O interpretare spectaculoasa a unui desert minunat care va impresiona atat prin gust cat si prin aspect. Traiasca Brownies-urile de orice fel!!! :)
Pentru Brownie
- 116 g unt topit
- 1 cup zahar
- 1/4 cup cacao
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- o lingura colorant pudra rosu
- un praf sare
- 1/2 lingurita otet de mere
- 2 oua
- 3/4 cup faina
Pentru Cheesecake
- 200 g branza de vaci(daca gasiti o varianta mai cremoasa e si mai bine)
- 3 linguri zahar
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- un galbenus de ou
Mod de preparare
1. Preinaclziti cuptorul la 180C. Tapetati cu unt si hartie de copt o tava de 20*20cm. Pentru brownie amestecati untul topit cu zahar, cacao, esenta de vanilie, sare si colorant. Adaugati apoi otetul si ouale batute separat. La final incorporati faina cernuta, avand grija sa nu amestecati prea mult.
2. Turnati compozitia obtinuta in tava. Pregatiti cheesecake-ul amestecand branza cu zahar, vanilie si galbenus de ou. Puneti deasupra aluatului gramajoare de branza si marmorati bine cu un cutit de masa. Coaceti pentru 30 de minute si lasati sa se raceasca complet inainte de servire.
Sursa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu