Cei care va veti bucura de un Paste calduros si insorit puteti sa va delectati cu un desert rapid si suuuper delicios. Reteta ii apartine Nigellei si am vazut-o la TV. Atat mi-a trebuit ca sa devina o obsesie pana sa o gasesc si sa o fac.
Ingrediente
- 1 ou
- 4 galbenusuri
- 100 g+3 linguri miere de salcam
- 300 ml smantana pentru frisca
- 50 g nuca tocata grosier
Mod de preparare
1. Bateti oul, galbenusurile si mierea intr-un bol pus pe bain marie pana se ingroasa si se deschide la culoare. Lasati deoparte sa se raceasca putin si mixati intre timp frisca pana incepe sa devina pufoasa. Incorporati-o apoi in mai multe etape la compozitia de oua.
2.Turnati amestecul obtinut intr-un vas de un litru, tapetat cu folie transparenta. Dati la congelator 2-3 ore pana devine usor tare. Rasturnati semifreddo-ul pe un platou si decorati cu miere si nuca tocata grosier, prajita.
7 comentarii:
Iti doresc sa ai un Paste luminat, linistit si cu ganduri bune.
Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Clau, sa aveti parte de sarbatori frumoase si numai bine! Paste fericit!
Sarbatori luminate si multa fericire alaturi de familie si cei dragi!
Ce-mi place ideea ! Cred ca a fost delicios, nu-i asa?
Multumesc fetelor pentru urari!
Antonina draga s-a dus dupa prima felie taiata.
Trimiteți un comentariu