Reteta atat de intalnita pe toate blogurile incat mi-am zis ca trebuie sa fie buna. Surse ar fi multe dar Teo m-a convins.
Ingrediente
- 100 g fulgi de cocos
- 185 g faina(1 1/2 cana)
- 300 g zahar(1 1/2 cana)
- 365 ml apa minerala(1 1/2 cana)
- 170 ml ulei(3/4 cana ulei)
- 1 lingura cacao
- 1 1/2 praf de copt
- 3 plicuri zahar vanilat
- coaja de lamaie rasa
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele uscate cu aromele(inafara de cacao). Se adauga uleiul mixand pe viteza minima, apoi apa pana se obtine un aluat omogen. Aluatul se imparte in doua parti , in una din ele amestecandu-se cacaua.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de chec si se preincalzeste cuptorul la 180 C. Se rastoarna prima data in tava aluatul deschis la culoare, apoi cel cu cacao. Se da la cuptor pana cand testul cu scobitoarea iese ok. Se lasa sa se raceasca in tava si doar apoi se portioneaza. Se pastreaza inchis intr-o punga pentru a nu se intari.
1 comentarii:
Delicioasa treaba !
Trimiteți un comentariu