Ador prazul in combinatie cu ciuperci, iar Adi este si el mare fan asa ca reteta asta s-a "topit" rapid.
Ingrediente
- 500 g carne de curcan
- 300 g champignon mici
- 500 ml supa de pui
- 125 ml vin alb sec
- 2 fire praz
- 300 g smantana
- 1 lingura amidon
- 2 linguri ulei de masline
- busuioc, sare, piper
Mod de preparare
1. Carnea de curcan se taie in bucati potrivite pentru a incapea in gura, ciupercile se spala, iar prazul se taie inele. Se prajeste carnea intr-o tigaie pe toate partile si se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate din tigaie si se pastreaza calda. Se adauga ciupercile si prazul in grasimea ramasa si se calesc pana cand se evapora toata apa lasata de ciuperci.
2. Se adauga carnea si se stinge cu supa si vin. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand carnea este gata si sosul s-a redus la jumatate. Se adauga smantana amestecata cu amidon si busuioc. Se mai lasa pe foc cateva minute pana ce sosul se ingroasa. Se poate servi simplu sau cu garnitura de orez.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu