joi, 31 martie 2011

Papanasi cu iaurt




Se topesc in gura de buni ce sunt!

Ingrediente
-600 ml iaurt gras
-150 g gris
-100 g pesmet
-100 g unt
-3 oua
-50 ml ulei
-100-150 g zahar pudra vanilat
-coaja de lamaie
-sare

Mod de preparare
1.Se freaca untul moale cu gris, sare si coaja de lamaie.Se adauga ouale unul cate unul si se incorporeaza bine.La final se adauga iaurtul si se pune compozitia pe aragaz la foc mediu, amestecand in continuu, cca 10 minute sau pana cand grisul se umfla.
2.Se lasa sa se racoreasca putin.Intre timp se prajeste pesmetul in ulei si se lasa sa se raceasca.Se formeaza papanasi sub forma de bile, cu ajutorul a doua linguri.Se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se dau la cuptor 5 minute.Se servesc fierbinti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...