duminică, 5 septembrie 2010
Prajitura cu piersici si ciocolata
Blat fin si subtire in care fructele imbinate cu ciocolata sunt intr-o adevarata armonie.
Ingrediente
-500 gr piersici din compot
-200 g ciocolata
-250 g faina
-2 lingurite praf de copt
-150 g zahar
-3 oua
-150 g unt moale
-6 linguri de lapte
-100 g gem de caise
Mod de preparare
Se scurg bine piersicile de sirop, iar ciocolata se rupe bucati potrivite. Se amesteca faina cu praful de copt si se dau prin sita. Se adauga la faina macinata zaharul, ouale, untul si laptele. Se mixeaza pana se obtine un aluat omogen. Cuptorul se preincalzeste la 180 C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se rastoarna aluatul in ea.Decorati aluatul alternativ cu ciocolata si bucati de piersica. Dati la cuptor pentru 25 de minute. Topiti gemul de caise la foc mic si ungeti suprafata prajiturii cu acesta, cu ajutorul unei pensule.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu