sâmbătă, 14 august 2010
Budinca de branza de vaci
Pentru ca sunt mare fan branzica de vaci, aceasta reteta mi-a placut de cum am vazut-o prima data.
Ingrediente
-1 kg branza de vaci
-5 oua
-150 g zahar
-2 plicuri zahar vanilat
-2 plicuri praf de budinca de vanilie
-2 lingurite praf de copt
-75 g gris
-150 g stafide
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180 C. Se bat cu mixerul branza de vaci si ouale. Se amesteca separat zaharul tos cu zaharul vanilat, praf de budinca, praf de copt si gris. Se inglobeaza treptat in amestecul de branza. Se adauga in final stafidele care au fost puse la inmuiat.
2. Se asaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 60-70 de minute. Daca incepe sa se rumeneasca foarte mult, dupa 50 de minute se acopera cu folie de aluminiu. Se poate servi rece pudrata cu zahar sau ornata cu putina miere cum am facut eu.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu