duminică, 16 mai 2010
Ceafa de porc pe pat de legume
Familia a apreciat pana la ultima imbucatura...
Ingrediente
-400 g ceafa de porc
-3 ardei grasi rosii
-350 g ciuperci Champignon
-500 g cartofi
-3 linguri sos de soia
-125 ml smantana
-maghiran uscat
-sare, piper
-ulei
Mod de preparare
1. Se taie ceafa bucati potrivite, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste la foc iute pe ambele parti. La final se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte.
2. Se taie ciupercile in patru, ardeii fasii si cartofii rondele. Se prajesc fiecare in putin ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un vas termorezistent se aseaza in straturi mai intai cartofii, apoi ciupercile si ardeii, iar la final carnea. Se amesteca smantana cu sos de soia si maghiran. Se stropeste mancarica din belsug cu acest sos, se acopera si se da la cuptor 35 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu