duminică, 21 martie 2010

Pui umplut


E pentru prima data cand fac pui in hartie pergament, dar pot sa ma declar multumita a iesit la fel de suculent ca cel la punga magica.

Ingrediente
-1 pui de cca 1.3 kg
-3 covrigi vechi de 1 zi
-250 ml lapte caldut
-50 g stafide
-1 ceapa
-1/2 legatura patrunjel
-1 ou
-1 lingura boia dulce
-1 lingura suc de lamaie
-1 lingura miere
-1 lingura ulei
-sare, piper

Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C. Se freaca puiul curatat cu sare si piper. Se toarna laptele caldut peste covrigii rupti bucati si se adauga stafidele spalate.
2. Se toaca ceapa si patrunjelul, se adauga la compozitia de covrigi, cu oul, sare si piper. Se umple puiul si i se leaga picioarele sub piept astfel incat sa tina compozitia.Se amesteca sucul de lamaie cu boia, miere, ulei si sare si se unge puiul pe toate partile. Apoi se aseaza pe o bucata mare de hartie de copt si se impacheteaza. Se coace cam 85 de minute.Se poate servi cu cartofi natur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...