duminică, 24 ianuarie 2010
Pulpa de porc cu garnitura de gulii si mustar
Ingrediente
-12 cartofi mici
-sare, piper
-2 gulii mari
-200 ml supa de legume
-4 felii groase pulpa de porc
-2 linguri ulei
-patrunjel
-2 linguri unt
-4 lingurite mustar
-150 ml smantana
Mod de preparare
1. Se decojesc cartofii si se fierb in apa cu sare. Se prajeste carnea in ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se stinge cu apa rece. Se lasa sa fiarba pana scade apa si carnea e bine facuta.
2. Se dau guliile pe razatoarea mare si se condimenteaza cu sare si piper pentru a lasa apa.
3. Se soteaza cartofii fierti intr-o lingura de unt si se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel. Se pune supa de legume pe foc pana scade la jumatate. Se ia si se face sosul adaugand mustar si smantana. Guliile se storc de apa si se soteaza in untul ramas. Se aranjeaza farfuria si se stropeste totul din abundenta cu sos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu