miercuri, 23 decembrie 2009
Pulpe Teriyaky cu sos Gorgonzola
Aceasta reteta a venit ca raspuns la intrebarea dragului meu sot :Ce se poate face cu branza Gorgonzola?
Asa ca am "rasfoit" putin netul si am dat de aceasta reteta care a fost de-a dreptul delicioasa.
Ingrediente
-4 pulpe intregi
-sos Teriyaky
-1 catel usturoi
-sare, piper, chilli
-3 linguri ulei
Sos Gorgonzola
-80 g branza Gorgonzola
-75 g smantana
-60 g maioneza
-1 lingura suc de lamaie
-1 catel usturoi tocat marunt
Mod de preparare
1. Se spala si se curata bine de tot pulpele, apoi se sterg. Se face o marinata din 4 linguri sos teriyaky, usturoi pisat, sare, piper, 1 lingura sos chilli si ulei. Se pun pulpele la frigider in aceasta marinata pentru 2 ore. Se scot, se pun intr-o punga magica si se dau la cuptor pentru 50 de minute. Dupa care se scot din punga si se mai lasa 15 minute pe grill.
2. Pentru sosul Gorgonzola se taie branza cuburi, se adauga smantana, maioneza, usturoiul si sucul de lamaie. Se amesteca cu blenderul pana devin un sos crema.
Pulpele se servesc cu garnitura de chiftelute de cartofi si sos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Multa sanatate, fericire in suflet, liniste in casa si multe impliniri in anul care vine, alaturi de cei dragi.
Sarbatori fericite!
Teo draga iti multumesc atat pentru urari cat si pentru premii!
Trimiteți un comentariu