duminică, 15 noiembrie 2009
Spaghete milaneze
Ingrediente
-1 ceapa
-2 catei de usturoi
-1 morcov
-3 linguri ulei
-500 g carne tocata de porc
-3 linguri bulion
-sare, piper
-1 lingurita oregano
-500 ml supa de carne
-1 ardel gras rosu
-350 g spaghete
Mod de preparare
1. Intr-o cratita, se incige o lingura de ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate. Se scot din cratita si in restul de ulei se prajeste carnea tocata. Se adauga morcovul ras, ceapa, usturoiul, bulionul, sare, piper si oregano. Se toarna supa, se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc moale 20 de minute.
2. Se taie bucati ardeiul gras, se adauga in sos si se mai fierbe 10 minute.
3. Pastele se pun la fiert intr-o cratita mare cu apa si sare. Se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj. Sosul se gusta de condimente si se amesteca cu pastele.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu