duminică, 15 noiembrie 2009
Pulpe de pui in sos picant
Ingrediente
-250 g cepe mici
-1 catel usturoi
-100 g sunculita afumata
-4 pulpe de pui
-sare, piper
-2 linguri ulei
-600 ml supa
-250 g rosii cherry din conserva
-250 g ciuperci Champignion conserva
-1 1/2 linguri bulion
-2 lingurite boia dulce
-sos chili
Mod de preparare
1. Se toaca usturoiul. Se taie cuburi sunculita. Carnea se spala, se sterge, se sareaza si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc de jur imprejur pulpele de pui la foc moale. Se scot si se aseaza in oala pentru friptura. In uleiul ramas se prajeste cepa, sunculita si usturoiul. Toate acestea se pun peste carne, impreuna cu supa si se lasa sa fiarba inabusit 30 de minute.
2. Se adauga ciupercile si se mai da la fiert 10 minute. La final se pun rosiile, boiaua si sosul chili si se mai lasa pe foc un minut. Se servesc cu garnitura de orez cu bob lung.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu