vineri, 6 noiembrie 2009
Ciobita de vacuta
Ingrediente
-800 g coaste de vita cu carne
-o ceapa mare
-un morcov
-o telina
-pastarnac
-patrunjel
-200 ml smantana
-sare si piper
Mod de preparare
1. Se spala si se curata carnea. Se da la fiert 30 de minute in apa cu sare. Se scoate si se schimba apa. Se curata toate legumele si se taie cuburi. Se adauga la carne si se fierbe 3 ore.
2. Se scoate carnea cu o paleta si se ia de pe os. Se introduce din nou in ciorba, care s-a condimentat in prealabil cu sare si piper. Se taie marunt patrunjelul si se pune in ciorba. Se mai lasa 5 minute. Dupa ce se odihneste 20 de minute se amesteca smantana cu putina ciorba din oala si se toarna peste. Se serveste cu ardeu iute. Se poate acri cu lamaie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu