sâmbătă, 31 octombrie 2009
Penne cu carnaciori
Ingrediente
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-400 g carnaciori
-1 lingura ulei
-300 g ciuperci Champinion mici
-1 lingurita boia
-150 ml smantana
-300 g penne
-100 g frunze spanac
-sare, piper
Mod de preparare
1. Carnaciorii se taie felii si se prajesc in ulei. Se taie ciupercile felii. Se adauga la carnaciori, cu ceapa si usturoiul tocate. Se prajesc putin impreuna. Se pudreaza cu boia si se toarna smantana. Se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute.
2. Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pune deoparte o canita din apa in care au fiert si se aduga in sosul de smantana. Se sareaza si se pipereaza.
3. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul de ciuperci si carnaciori si frunzele de spanac tocate. Se servesc imediat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu