Ingrediente
-1 kg pulpa de vitel
-3 linguri mustar normal
-3 lingurite mustar frantuzesc
-salvie
-120 g rosii uscate in ulei
-160 g ceapa marunta
-1 kg cartofi mici
-16 rosii cherry
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 160 C. Se cresteaza pe lung pulpa de vitel. Se depliaza si se presara sare si piper. Se amesteca mustarul normal cu cel farntuzesc si se unge bine rulada pastrand o lingura deoparte. Se presara salvie uscata si se aseaza pe mijloc rosiile uscate. Se inchide rulada cu scobitori sau se leaga cu ata de bucatarie.
2. Se sareaza si se pipereaza si se prajeste la foc iute in doua linguri de ulei. Se scaote, se unge cu mustarul ramas si se pune intr-un vas termorezistent. Se adauga 300 ml apa, se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 50 de minute.
3. Se curata cartofii si ceapa, iar acesta din urma se taie in patru. Se adauga la carne si se stropesc cu putin ulei. Se mai dau la cuptor inca 20 de minute, fara capac, stropind rulada din cand in cand. La final se adauga si rosiile cherry si se mai da la cuptor pentru 20 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu