Ingrediente
-200 g pesmet
-300 g maioneza de casa
-1 lingurita pesto
-1 lingurita mustar frantuzesc(cu boabe)
-1 lingurita sos chilli
-120 g parmezan
-3 oua
-50 g faina alba
-2 piepti de pui taiati in bucatele potrivite
-2 piepti de pui taiati in bucatele potrivite
Mod de preparare
Amestecati parmezanul cu pesmetul ,iar faina cu sare si piper. Dati bucatile de piept prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet. Prajiti bucatile la foc incins in mult ulei si scoate-ti-le apoi pe un servet absorbant. Maioneza se imparte in 3 cescute si se amesteca in fiecare cu cate una din linguritele cu condimente. Astfel una va fi amestecata cu pesto, una cu mustar si a treia cu chilli. Se servesc pe aceeasi tava impreuna cu cartofi. Sunt un adevarat deliciu.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu