sâmbătă, 8 august 2009

Patrate crocante cu pere


Ingrediente
- 450 g aluat foietaj
- 1 kg pere
-3 batoane de scortisoara
-3 linguri de zahar
-150 g finetti

Mod de preparare
1. Se curata perele de cotor si coaja, se taie in jumatati si se pun la fiert in 2 litri de apa impreuna cu batoanele de scortisoara si zaharul. Se lasa 20 de minute. Se scurg si se lasa la racit.
2. Foaia se decongeleaza si se intinde cu sucitorul pe o suprafata bine infarinata. Se taie patrate simetrice si se inteapa cu furculita. Se aseaza pe fiecare cate o lingurita de ciocolata, iar deasupra se pun jumatatile de pere feliate. Se ung cu sirop ramas de la fiertura si se dau la cuptor puse intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se tin pentru 15 minute. Dupa ce se scot se pudreaza cu zahar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...