E pentru prima data cand gatesc budinca si nu ma sfiesc sa ma laud ca aceasta mi-a iesit chiar foarte bine.
Ingrediente:
-80 g unt moale
-3/4 cup zahar
-2 minole coaja rasa , sucul stors
-3 oua separate
-1/3 cup faina care creste singura
-1 1/4 cup lapte
-zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 170 C. Ungeti cu unt o tava termorezistenta mai mica.
2. Bateti cu mixerul untul, zaharul, coaja minolelor si galbenusurile pana devin usor cremoase. Apoi folosind o lingura de inox amestecati pe rand in compozitie faina, 1/3 suc de minole si laptele pana devin omogene.
3. Bateti spuma tare albusurile si incorporatile la compozitia de mai sus.
4. Puneti totul in tava unsa pe care o scufundati intr-o tava mai mare umpluta cu apa fierbinte pana la 3/4 din marimea celei mai mici. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu