duminică, 15 martie 2009

Piept de pui marinat cu pireu de cartofi


Ingrediente:
-4 fileuri de piept de pui
-piper
-1 1/2 lingurita vegeta
-3 linguri otet balsamic
-3 linguri ulei de masline
-800 g cartofi
-sare
-100 ml lapte
-80 ml smantana
-nucsoara

Mod de preparare
1. Carnea se pipereaza si se aseaza intr-o forma de sufleu. Se amesteca otetul cu vegeta si 1 1/2 lingura ulei. Se toarna peste carne si se lasa sa se marineze 10 minute.
2. Se incinge cuptorul la 200 C. Se decojesc cartofii, se spala, se taie jumatati si se fierb in apa cu sare cca 25 min. Pieptii de pui se coc la cuptor 25 de minute.
3. Se incalzeste laptele cu smantana si restul de ulei. Se scurg cartofii si se paseaza. Se adauga compozitia de lapte si se condimenteaza pireul cu sare, piper si nucsoara. Carnea se serveste cu pireul de cartofi si salata de rosii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...