luni, 16 februarie 2009

Parjoale







Reteta e din revista "Bucataria de azi" si eu zic ca sunt super la gust.

Ingrediente:
-500 gr carne tocata amestec
-1 cartof
-2 catei de usturoi
-patrunjel
-1 ou
-2 cepe mici
-faina sau pesmet
-sare, piper, ulei
Mod de preparare:
1. Cureti ceapa si o toci marunt. O pui la inabusit in ulei si putina apa. Razi cartoful pe razatoarea mica.
2. Scurgi cartoful de apa, apoi il amesteci cu carnea, ceapa, usturoiul pisat si oul. Adaugi patrunjel uscat sau verde tocat marunt.
3. Potriveste de sare si piper, dupa care formezi parjoale cu ajutorul fainii sau pesmetului.
4. Incingi uleiul forte bine, sa fie ceva mai mult in tigaie. Pui parjoalele la prajit, le calesti cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se potrivesc de minune cu piure de cartofi cu mult unt si muraturi.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...