După cum v-ați dat deja seama familia mea e mare fan dovleac, dar numai în varianta dulce. Așa că vă așteaptă încă o rețetă delicioasă cu acest ingredient versatil.
Ingrediente:
- 250 g făină
- 1 lingură rasă de bicarbonat
- 55 g zahăr
- 2 linguri zahăr brun
- 1 linguriță rasă scorțișoară
- 1/4 linguriță ghimbir, cuișoare, nucșoară
- un praf de sare
- 375 ml lapte
- 225 g piure de dovleac copt
- 2 ouă
- 2 linguri ulei
- unt pentru uns tava
Mod de preparare
Se amestecă ingredientele uscate, apoi se adaugă cele umede amestecate și ele. Se încinge tigaia de clătite și se unge cu un mic cubuleț de unt, apoi se adaugă o masură de 1/4 cup aluat în tigaie și se rumenește pe ambele părți. Se procedează la fel și cu restul. Se servesc cu sirop de arțar și unt.
Sursa:https://easyrecipesmenu.com/
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu