O carne de calitate, un amestec de condimente de calitate duc la un rezultat fenomenal, cu un efort minim.
Ingrediente:
- 1 kg costiță de porc
- 1 plic condimente pentru costiță Kamis
- ulei de măsline
- 3 linguri ketchup(preferabil de casă)
- 1 lingură dulceață de prune
Mod de preparare:
1. Se încinge cuptorul la 180 C. Se curăță costița de pielițe, se stropește cu ulei de măsline și se presară plicul de condimente. Se freacă bine pe toată suprafața.
2. Se tapetează tava cuptorului cu folie de aluminiu și se așează carnea condimentată pe un grătar, așezat pe folie. Acoperim carnea cu folie de aluminiu și o dăm la cuptor pentru 2 ore.
3. Pe final se descoperă carnea și se unge cu amestecul de ketchup și dulceață. Se mai dă la cuptor pentru 10 minute. Când carnea este gata se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească pentru 10 minute. Se poate servi cu o garnitură de păstăi, în unt, cu usturoi și pătrunjel.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu