joi, 21 noiembrie 2013

Piept de pui la pachet cu praz si fasole

Luam o mica pauza de la dulciurile cu dovleac :) pentru a va prezenta acest fel atat de interesant, delicios si usor de preparat. Avand in vedere ca e sub semnatura Jamie Oliver il veti adora garantat.



Ingrediente pentru 2 persoane
- 6-8 tulpini de praz tanar, curatate si spalate
- 400 g piept de pui fara piele, taiat in bucati potrivite
- o conserva de fasole alba boabe, scursa si spalata
- un catel de usturoi, curatat si tocat
- o legatura frunze de oregano sau maghiran(puteti folosi si oregano uscat)
- un pahar mic de vin( eu am pus cca 150 ml)
- 140 ml smantana grasa
- sare, piper

Mod de preparare
1.  Pentru a pregati pachetul puneti 2 bucati de folie de aluminiu una peste alta(cam de lungime a 2 cutii de pantofi), sigiland trei laturi si lasand-o pe ultima deschisa.
2. Preincalziti cuptorul la 220 C. Incalziti intr-o oala apa, iar cand incepe sa fiarba adaugati prazul curatat. Lasati-l timp de 2 minute sa fiarba, apoi scoateti-l pe un platou sa se scurga. Amestecati-l cu restul ingredientelor, zdrobind usor cu mana cateva din boabele de fasole.
3. Turnati amestecul bine asezonat in pachetul pregatit, si sigilati bine ultima latura. Asezati-l pe o tava de aragaz si dati la cuptor pentru 30-45 de minute. Cand este gata scoateti pe o farfurie mare intinsa si crepati pachetul chiar inainte de servire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...