Mi-a placut aceasta placinta de cum i-am citit ingredientele, asa ca trebuia sa o incerc. Multumesc Pokhas!
Ingrediente
- un pachet foi de placinta
- 8 oua
- o cana zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 3 linguri gris
- 150 g unt
- 1 kg iaurt Cedra
- coaja rasa de lamaie
Mod de preparare
1. Bateti ouale cu zahar si zahar vanilat. Amestecati iaurtul cu gris si coaja de lamaie, apoi incorporati-l treptat la compozitia de oua.
2. Topiti untul si tapetati o tava de aragaz cu hartie de copt. Asezati in tava jumatate din cantitatea de foi, ungandu-le pe fiecare cu unt topit. Turnati crema si acoperiti din nou cu restul de foi unse cu unt.
3. Presarati cu putin zahar tos si dati la cuptorul preincalzit la 180 C pentru o ora. Eu am taiat-o cand era aproape rece. Delicioasa!
1 comentarii:
foarte bun!
Trimiteți un comentariu