Simplu ca buna ziua, dar maaagic! ;) ATENTIE nu uitati de Concurs!
Ingrediente
- 140 g unt, topit si racit
- 350 g biscuiti digestivi
- o cutie lapte condensat
- 200 g ciocolata cu lapte de buna calitate, maruntita
- 100 g nuca de cocos
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C si tapetati cu hartie de copt o tava mare. Dati prin robot biscuitii digestivi si amestecati-i cu untul topit. Intindeti-i in tava intr-un strat uniform si puneti deasupra laptele condensat (de la frigider).
2. Presarati bucatelele de ciocolata si acoperiti cu un strat generos de nuca de cocos. Dati la cuptor pentru 20 de minute (pe randul din mijloc) sau pana cocosul capata o culoare aramie. Scoateti, lasati sa e raceasca complet si apoi taiati in batoane.
Sursa
1 comentarii:
Simplu si delicios! Pupici
Trimiteți un comentariu