Plictisiti de aceleasi garnituri anoste, incercati acesti cartofi dulci si veti fi impresionati. Merg foarte bine la friptura de pui sau porc.
Ingrediente
- un cartof dulce mare (aprox 500 g)
- 2 linguri ulei de masline
- o lingurita boia dulce (sau afumata)
- o lingurita sare de mare
- o lingurita rasa usturoi granulat
- 1/2 lingurita cumin
- 1/2 lingurita piper macinat
- fulgi ardei iute macinati (optional)
Mod de preparare
1. Taiati cartoful in betigase mai groase, de marimi egale (puteti sa-l curatati de coaja sau nu). Combinati uleiul cu condimentele intr-un bol mare. Adaugati cartoful dulce si amestecati bine.
2. Preincalziti cuptorul la 200 C si tapetati cu hartie de copt o tava de aragaz. Asezati cartofii intr-un singur strat si dati la cuptor pentru 20-25 de minute. Intoarceti-i o data in timpul coacerii. Deliciooosi!
Sursa
1 comentarii:
arata foarte apetisant!
Trimiteți un comentariu