Ultimele capsunele din acest an, mai dulci ca oricand din cauza caldurii dar si mai bune in aceasta reteta perfecta pentru micul dejun.
Ingrediente
- 125 g faina cu agent de crestere
- 1/2 lingurita scortisoara
- 73 g zahar brun
- 122 g iaurt
- 60 ml lapte
- 1 ou
- 75 ml ulei
- 2 linguri mere tocate cuburi mici
- 2 linguri capsuni tocate cuburi mici
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul al 180 C. tapetati cu hartie de copt formele de muffins. Intr-un bol mai adanc amestecati faina cernuta cu scortisoara si zahar brun, apoi faceti o fantanita in mijloc.
2. Intr-un alt bol amestecati ingredientele lichide cu ou si fructe. Adaugati amestecul obtinut la faina si amestecati usor cu o lingura de lemn pana obtineti un aluat omogen.
3. Impartiti aluatul intre formele de briose si dati la cuptor pentru 12-15 minute. Se pot servi imediat sau se pot pastra intr-un vas inchis etans pentru 2 zile.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu