luni, 9 aprilie 2012

Trandafiri din zahar



Stim cu totii ca orice desert fie el un tort sau orice alt desert, pe langa faptul ca trebuie sa fie foarte gustos, trebuie sa arate si foarte bine.

Ornarea cu trandafiri da un aspect torturilor sau prajiturilor dumneavoastra, fiind de cele mai multe ori un deliciu pentru cei mici. Desigur ca sunt multe tehnici de realizare a acestor "ornamente" gustoase, multe retete circula si pe internet, dar cand nu ai timp si totusi iti doresti ceva homemade, gustos si aspectuos faci un search pe google si gasesti...


Astfel de trandafiri am gasit pe blogul Trandafiri de zahăr. Pe langa ca arata foarte bine sunt si foarte gustosi, fiind realizati din zahar praf, gelatina, miere de albine si esenta vanilie.

Sunt lucrati manual, rezistenti, nu se topesc si nu necesita depozitare la rece si desigur pot fi realizati în diferite culori, în functie de dorintele fiecaruia.

Pe langa trandafiri se pot realiza si floricele, iepurasi, crini sau margarete.

În plus, în aceasta perioada se desfasoara si un concurs: daca te abonezi postarilor de pe blog în momentul în care numarul de abonati a ajuns la 150, se va face o tragere la sorti iar norocosul/norocoasa castiga 10 trandafiri de zahar. Va invit sa aflati mai multe detalii despre acest concurs aici.

Nu uitati sa urmariti si pagina de facebook dedicata blogului, aici: https://www.facebook.com/TrandafiriDinZaharSiNuNumai.

Sa auzim numai de bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...